17 april 2020
Nieuws

Nieuwe single: Niet Alleen

Lisa Lois Niet Alleen

Op 17 april is mijn nieuwe single “Niet Alleen” uitgekomen. Het is een bewerking op Jean Ferrat’s “La Montagne” maar is in Nederland vooral bekend als “Het Dorp” van Wim Sonneveld.

Coronacrisis

Dit liedje is op een bijzondere manier ontstaan. Een tijdje geleden postte ik op Facebook wat hersenspinsels over de huidige coronacrisis. Monique Friskes, één van mijn volgers, reageerde daaronder met een stukje tekst dat zij had geschreven op de melodie van “Het Dorp”. Dit raakte mij zo dat ik Monique heb gevraagd de tekst af te maken zodat ik kon kijken of ik er iets moois van kon maken.

Niet Alleen

Ineens was daar “Niet Alleen”, een liedje dat heel erg aansluit op de situatie waar we momenteel in verkeren omtrent het Coronavirus. Het is een emotioneel maar strijdlustig liedje over het feit dat we dit met zijn allen aan moeten gaan. Het is voor niemand een makkelijke tijd. En daarom geldt nu voor ons allen: je bent “Niet Alleen”.

Dit is de link naar alle streaming en download sites
https://lnkfi.re/4pWsLlMy

En dit de link naar de videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=Sc70SafwZps