16 mei 2019
Nieuws

Lisa Loïs – Out of my Head

Out of my head artwork - Lisa Loïs

Lisa Loïs begon 2019 goed met de verfrissende single Losing my Mind. Door deze poptrack met een randje soul en r&b liet ze een nieuwe kant van zichzelf zien en dat bleef niet onopgemerkt. De Nederlandse radio was vol lof over haar nieuwe sound en Lisa kon dan ook op de nodige support rekenen. Vandaag laat ze zien dat haar comeback niet bij één track zal blijven met de release van haar nieuwe single Out of my Head.

Lisa’s nieuwe single is door hetzelfde team geschreven als Losing my Mind. Het is wederom pop en catchy maar vooral happy. Een echt uptempo summer song met sterke lyrics. Out of my Head gaat over een vrouw die een onverwachte liefde voelt voor een oude bekende. Die liefde is onhandig en misschien ook wel een beetje verboden, maar voelt daardoor extra verleidelijk.

Lisa zegt over haar nieuwe single: ‘Out of my Head heeft een beetje een zero’s vibe, waardoor het klinkt alsof je het al kent. Doordat hebben we er juist een twist van “nu” aan weten te geven. Het past helemaal bij mijn nieuwe sound.’

Naast het uitbrengen van nieuwe muziek, is Lisa bezig met de voorbereidingen van de reprise van ‘Lisa Loïs sings: Adele’. Een voorstelling met prachtige songs van de populaire Britse artieste. Na de succesvolle clubtour van vorig jaar met uitverkochte zalen door heel het land, doet Lisa dit najaar onder andere Breda, Leeuwarden, Groningen, Amstelveen en Dordrecht aan. Bekijk hier de volledige agenda voor de theatertour Lisa Loïs sings Adele.

Out Of My Head