17 januari 2019
Nieuws

Lisa Loïs verrast met nieuwe sound

Sinds Lisa Loïs in 2009 X-Factor won, heeft zij zich de afgelopen 10 jaar méér dan bewezen binnen de muziekindustrie. Zo had ze de langstlopende nummer 1 hit uit een talentenjacht ooit. De single Hallelujah kreeg dubbel platina én een platina album. Bovendien ontving Lisa een Buma Award voor haar hit Silhouette.

Inmiddels heeft ze de zeer succesvolle ‘Lisa Loïs sings: Adele’ clubtour achter de rug met uitverkochte zalen door heel het land. We kennen haar loepzuivere stem, haar enorme bereik en haar grenzeloze muzikaliteit. Maar nu komt Lisa met iets wat jullie nog niet kennen: een nieuwe sound.

Vandaag komt haar nieuwste single Losing My Mind uit en het is anders dan wat we van Lisa gewend zijn, maar it fits her like a glove. Het is een midtempo poptrack met een soulfull topline en een subtiele r&b feel. Lisa Loïs laat ons in drie minuten horen wat ze in huis heeft. Een verse die qua intensiteit vocaal direct best hoog ligt en productioneel steady opbouwt. De pre-chorus breekt ingetogen open waarna de vocaal gelaagde chorus de hele song opentrekt.

Losing My Mind gaat over een vrouw die inziet dat haar relatie stuk loopt doordat ze te gefixeerd is geweest op haar partner. Ze bedoelde het goed, maar voor hem was het too much. Nu voelt ze aan alles dat hij haar gaat verlaten en haar al een tijd ontrouw is. Dit is haar laatste wanhoopskreet om de relatie te redden.
Losing My Mind is een song met power waar de wanhoop, frustratie én liefde voor een ontrouwe geliefde naar voren komt.

Losing My Mind