Lisa Loïs – Out of my Head

Lisa Loïs trapte 2019 goed af met de verfrissende single “Losing my Mind”. Door deze poptrack met een randje soul en r&b liet de zangeres een nieuwe kant van zichzelf zien en dat bleef niet onopgemerkt. De Nederlandse radio was vol lof over haar nieuwe sound en de zangeres kon dan ook op de nodige support rekenen. Vandaag zal Lisa Loïs laten zien dat haar comeback niet bij één track zal blijven door haar nieuwe single “Out of my Head” te releasen.

“Out of my Head” is geschreven door hetzelfde team als “Losing my Mind”. Het is wederom pop, catchy maar het is vooral happy. Het is een echte uptempo summer song met sterke lyrics. “Out of my Head” gaat over een vrouw die een onverwachte liefde voelt voor een oude bekende. Die liefde is onhandig en misschien ook wel een beetje verboden, maar voelt daardoor extra verleidelijk.

De verhalende verses maken ruimte voor de verwarring en innerlijke strijd waar de zangeres over zingt. In de pre chorus bouwt de song op door middel van een sexy vocaal en productie. In de chorus breekt de track open en nemen de lead en backing vocals je mee in een happy release. “Out of my Head heeft een beetje een zero’s vibe, waardoor het klinkt alsof je het al kent. Doordat we er juist een twist van “nu” aan hebben weten te geven, past het helemaal bij mijn nieuwe sound”, laat de zangeres weten.

Naast het uitbrengen van nieuwe muziek, is Lisa ook druk bezig met de voorbereidingen van de reprise van ‘Lisa Loïs sings: Adele’. Een voorstelling met prachtige songs van de populaire Britse artiest. Na de succesvolle tour van vorig jaar met uitverkochte zalen door heel het land, zal Lisa dit najaar onder andere Breda, Leeuwarden, Groningen, Amstelveen en Dordrecht aandoen.

Download/stream ‘Out of my Head’ hier: https://fanlink.to/bMG4