6 juni 2020
Nieuws

Staatsieportretten van mijn katten Roos en King

Lisa en Roosje

Het is juni, dat betekent dat ik bijna jarig ben! (En niet alleen ik, mijn vriend Alessandro is ook op dezelfde jarig, uit hetzelfde jaar, dubbel feest dus).
Nu is het altijd lastig te bedenken wat ik wil hebben voor mijn verjaardag, maar toen ik deze geweldige portretten zag, MOEST ik ze hebben. Niet van mij en Ales, maar van onze poezenkinderen natuurlijk.

Iedereen die mij de laatste jaren een beetje gevolgd heeft kent ook mijn Main Coons Roos en King. Op Instagram post ik regelmatig foto’s van ze. En zeg nou zelf, ze verdienen een plaats aan de muur. Behalve mooi zijn ze ontzettend lief. Roosje dan, want King (niet voor niets King) maakt de dienst uit in huis!

Staatsieportretten Roos en King

Deze video is niet gesponsord, alhoewel, ik heb ze cadeau gekregen van mijn ouders, dus ergens zijn ze gesponsord door mom & dad.

De staatsieportretten zijn gedrukt op canvas.
Wil jij ook een tof portret van je huisdier? Check dan: www.hotdogue.nl

Laat me weten wat je ervan vindt via mijn YouTube kanaal of één va mijn andere Social Media kanalen! Fijn als je een likeje achterlaat!