13 december 2019
Nieuws

Lisa Loïs Bij Kane Down On Me

Lisa Loïs bij Kane down on me

Heleen van Royen en Bart Meeldijk hebben een supertof project opgezet waar ik heel fijn aan mag meewerken, samen met nog een aantal te gekke artiesten: Berget Lewis, Merijn van Haren, Michael Prins, Charly Luske en Wudstik!

Kane Down On Me is een ode aan de Haagse rockband Kane, die voor mij, (zeker) aan het begin van mijn carrière als zangeres een belangrijke bijdrage hebben geleverd, bijvoorbeeld bij Vrienden van Amstel Live. Des te toffer dus om hieraan mee te mogen werken.
Kane down on me is -> VERPLAATST van 9 april naar 18 december 2020 <- te zien in Tivoli Vredenburg.
Kaarten zijn gisteravond in de verkoop gegaan. Zorg dat je erbij bent, want het wordt vet!

Kane en Lisa Loïs bij Giel Beelen (2010)